Attraktive kontorlokaler med gode tilkørsels- og parkeringsforhold – stor synlighed

Merkurvej 1K, 4. sal, dør 2, 7400 Herning
Samlet bygningsareal: 238 kvm (inkl. andel til fællesarealer)
Årlig leje pr. kvm: Kr. 525,- ekskl. drift
Se prospekt

Beskrivelse

Det samlede areal udgør 238 m²

Lejemålet er placeret på 4. sal og er p.t. indrettet med 2 mindre kontorer i stort set samme størrelse, 2 mødelokaler, personalefaciliteter (frokoststue), adskilt fra hinanden med foldevægge, samt toiletter og depot. Der er adgang til lejemålet via elevator og via trappe.

Lokalerne overtages efter aftale.

Kontorcentret, der er opført i 1987, fremtræder i en pæn standard. Ejendommen har i 2014 fået nyt ventilationsanlæg og består samlet af 5.500 m² kontoret og klinikker fordelt på 10 etager. Ejendommen er beliggende som en del af Herning Centret i den østlige del af Herning tæt ved motorvejs af- og tilkørsel Herning Øst og ca. 2 km. fra Herning centrum.

Ejendommen er meget synlig idet den er beliggende i kontorhøjhuset.

Der er 1.305 gratis tidsubegrænsede parkeringspladser til Herning Centret, hvoraf flere er er overdækkede, der frit kan benyttes af lejer, dennes kunder og medarbejdere.

Tilkørselsforholdene er optimale. Der er således få hundrede meter til motorvejen, der forbinder Herning med resten af verden.

Herning Centret har 80 butikker, heraf 10 restauranter og cafeer, med et rigt udbud af menuer, et varehus, et motionscenter og mange spændende oplevelser i løbet af året.

Herning Centret besøges årligt af ca. 3,6 millioner.

Årsdøgntrafikken på Silkeborgvej er ca. 12.000 biler.

Opvarmning: Fjernvarme

A conto varme (2019) kr. 61,35 pr. m² årligt.

A conto driftsudgifter (2019) kr. 172,11 pr. m² årligt.

El-forbrug afregnes direkte med forsyningsselskab.