Kombineret bolig- og erhvervsejendom i høj kvalitet

Enggårdvej 9, 7400 Herning
Samlet bygningsareal: 1.166 kvm iflg. BBR
Grund areal: 3.877 kvm iflg. tingbogen
Salgspris: Kr. 4.500.000
Se prospekt

Beskrivelse

Ejendommen er opført i 1973 og 2006, jf. BBR.

Ejendommen består af en overvejende boligdel opført i tegl og med tegltag, samt en erhvervsdel bestående af en regulær opvarmet lagerhal med 1. sal på 131 kvm, samt et indskudt dæk på 58 m2. Hallen er opført i beklædte betonelementer og med et saddeltag i eternit.

Bygningerne fremtræder overalt i en meget vel vedligeholdt stand. Alt er præget orden og ansvarlighed.

Boligen (Villaen): 396 kvm inkl. 230 kvm der i dag anvendes til showroom der ved opførelse af ejendommen var anvendt som swimmingpool.
Boligdelen er på 166 kvm, består af 3 stuer, opholdsstue, pejsestue og spisestue. Køkken/alrum, 4 værelser, soveværelse, samt 3 badeværelser. De indvendige materialer består af trælofter, blanke mure og vandskurede vægge, klinke-, tæppe- og trægulve. Garage med vaskerum. Inden for de seneste 8 år er samtlige vinduer og yderdøre i villaen udskiftet til træ/aluminium. Villaen fremstår såvel ude som inde, i en meget god vedligeholdelsesmæssig tilstand. Udenomsarealerne er præget af orden.

Carporten:
Carporten er på 21 m². De resterende 83 m² anvendes som garage og vaskerum m.m., som en del af boligen, udover de 166 kvm ovenfor.

Erhvervsdelen (Hallen): 666 kvm.
Hallen ha et samlet erhvervsareal på 666 kvm, hvoraf 535 kvm er i grundplan, har en benhøjde på 4,00 m, og en kiphøjde på 7,50 m. I den nordlige ende af hallen er der et indskudt dæk, med en frihøjde under dækket på 2,50 m. Dækket anvendes p.t. som fitness rum. Lofterne i hallen er udført i Troldtex, der efterfølgende er malet. I den sydlige del af hallen er der indrettet kontorer og administration. I den sydlige ende af hallen er der indrettet 2 showrooms, kontor og køkken, på tilsammen 131 m². Alt sammen fremtræder i en god og stilfuld udførelse og vedligeholdelse. I den nordlige ende af hallen, er der et indskudt dæk på ca. 58 m², som ikke fremgår af BBR.

Udenomsarealerne er indrettet som tilkørsel med perlegrus. Desuden der er syd og omkring boligen anlagt en flot have, der bærer præg af, at tingene skal være i orden.