Kontorlokaler beliggende i stueetagen og på 1. sal centralt i Herning

Overgade 17 og 21, 7400 Herning
Samlet bygningsareal:1.005 kvm.
Årlig leje pr. kvm:kr. 650,- eks. drift
Se prospekt

Beskrivelse

Det samlede areal udgør 1.005 m2, fordelt på 391 m2 i stueetagen (Overgade 17). 403 m2 kontor på 1. sal og 211 m2 kontor, kantine, mødelokale m.m. i ”Tårnet” (Overgade 21) .
Lejemålet er forsynet med ventilation.
Lejemålet i stueetagen udgør 391 m2 fordelt på 1 – 2 mands kontorer og større åbent kontor/møde/undervisningslokale, samt teknik rum, the- køkken toiletter, garderobe m.m.
Lejemålet i ”Tårnet” er fordelt på 3 etager. Fordelt på stueetage, 1. sal og 2. sal.
Stueetagen i ”Tårnet” er indrettet med indgangsparat fra Overgade og mødelokale. 1. sal er indrettet med kantine. 2. sal er indrettet som mødelokale med kiphøjde på 3,66 m.
Lejemålet på 1. sal er på 403 m2. Lejemålet er indrettet som en blanding af storrumskontor, chefkontorer, mindre kontorer, mødelokaler og kantine. Blandt andet kan nævnes storrumskontor og loungeområde med trægulve, med i dag 18 arbejdsstationer, chefkontor, printerrum, 2 kontorer med mulighed for flere arbejdsstationer og 2 toiletter.
Lokalerne overtages efter nærmere aftale. Lokalerne i stueetagen kan indrettes i samråd med den kommende lejer.
Ejendommen, der er opført i 1995, fremtræder i god vedligeholdelsesmæssig stand. Lokalerne er beliggende centralt i Herning Midtby med indgang fra Overgade og Møllegade, med facade mod Møllegade, som er en befærdet vej.  Ejendommen er beliggende som nærmeste nabo til Herning+, som er det tidligere Herning Sygehus, der er under udvikling som boligområde.
Der er ca. 1,5 km. til Torvet og ca. 3 km. til motorvejen. Der findes et antal parkeringspladser i forbindelse med lejemålet.
Der er 12 vederlagsfrie tidsubegrænsede parkeringspladser til rådighed for lejer.
Opvarmning: Fjernvarme