Kontorlokaler med udsigt, gratis parkering og stor synlighed

Merkurvej 1K, 5. sal, 7400 Herning
Samlet bygningsareal: 488,4 kvm
Årlig leje pr. kvm: Kr. 525,- ekskl. drift
Se prospekt

Beskrivelse

Det samlede areal udgør 488,4 m²

Lejemålet er placeret på 5. sal i Kontorcentret i forbindelse med Herning Centret.

Lejemålet er p.t. indrettet med i alt 7 kontorer/kontorlandskaber, arkiv, køkken og toiletter i hver ende af etagen. Der er anvendt gode materialer til den nuværende indretning, idet etagen tidligere har været en del af domicil for en større udviklings-/bygevirksomhed. (se plantegning)

Der er adgang til lejemålet via elevator og via trappe.

Passer indretningen ikke til jeres virksomhed bidrager udlejer gerne til den løsning der passer jer.

Lokalerne overtages efter aftale.

Ejendommen, der er opført i 1987, fremtræder i en pæn standard. Ejendommen har i 2014 fået nyt ventilationsanlæg og består af 5.500 m² kontorer/klinikker fordelt på 10 etager. Ejendommen er beliggende som en del af Herning Centret i den østlige del af Herning, med få hundrede meter til motorvejs af- og tilkørsel Herning Øst og ca. 2 km. til Herning City. Ejendommen er et af Hernings pejlemærker.

Der er 1.305 gratis tidsubegrænsede parkeringspladser til Herning Centret, hvoraf flere er i overdækkede parkeringsanlæg, der frit kan benyttes af lejer, dennes kunder og medarbejdere.

Tilkørselsforholdene er optimale. Der er således få hundrede meter til motorvejen, der forbinder Herning med resten af verden. Herning Centret har 80 butikker, heraf 10 restauranter og cafeer, med et rigt udbud af menuer, et varehus, et motionscenter og mange spændende oplevelser i løbet af året.

Herning Centret besøges årligt af ca. 3,6 millioner.

Årsdøgntrafikken på Silkeborgvej er ca. 12.000 biler.

Opvarmning: Fjernvarme

A conto varme (2019) kr. 61,35 pr. m² årligt.

A conto driftsudgifter (2019) kr. 172,11 pr. m² årligt.