Kvalitetsejendom til erhverv og bolig, i et erhvervsområde ved Snejbjerg

Enggårdvej 9, 7400 Herning
Grund areal: 3.877 KVM
Salgspris: KR. 4.300.000
Se prospekt

Beskrivelse

Ejendommen er beliggende i et erhvervsområde ved Snejbjerg Hovedgade og Ringkøbingvej i Snejbjerg i Herning Kommune. Ejendommen består af en stor lækker bolig og en dejlig nyere lagerhal. Ejendommen har i mere end 20 år været hjemsted for importvirksom, med salg af lækre forbrugsvarer til læderbutikkerne i Danmark. I 2006 blev lagerhallen tilbygget. Der har gennem alle årende været showroom i boligen.

Ejendommen sælges fri for lejere

Ejendommen er opført i 1973 og 2006, jf. BBR. 5.2

Ejendommen består af en boligdel overvejende opført i tegl og med tegltag, samt en erhvervsdel bestående af en regulær opvarmet lagerhal med 1. sal på 131 kvm., samt et indskudt dæk på 58 m2. Hallen er opført i beklædte betonelementer og med et saddeltag i eternit.

Bygningerne fremtræder overalt i en meget vel vedligeholdt stand. Alt er præget orden og ansvarlighed.

Erhvervsdelen (Hallen): 666 m2 Hallen, der har et samlet erhvervsareal på 666 m2 , hvoraf 535 m2 er i grundplan, har en benhøjde på 4,00 m, og en kiphøjde på 7,50 m. I den nordlige ende af hallen er der et indskudt dæk, med en frihøjde under dækket på 2,50 m. Dækket anvendes p.t. som fitness rum. Lofterne i hallen er udført i Troldtex, der efterfølgende er malet. I den sydlige del af hallen er der indrettet kontorer og administration. I den sydlige ende af hallen er der indrettet 2 showrooms, kontor og køkken, på tilsammen 131 m2 . Alt sammen fremtræder i en god og stilfuld udførelse og vedligeholdelse. I den nordlige ende af hallen, er der et indskudt dæk på ca. 58 m2 , som ikke fremgår af BBR.

Boligen (Villaen): 396 m2 (230 m2 ) Boligdelen på 166 m2 , består af 3 stuer, opholdsstue, pejsestue og spisestue. Køkken/alrum, 4 værelser, soveværelse, samt 3 badeværelser. De indvendige materialer består af trælofter, blanke mure og vandskurede vægge, klinke-, tæppe- og trægulve. Garage med vaskerum. Inden for de seneste 8 år er samtlige vinduer og yderdøre i villaen udskiftet til træ/aluminium. Villaen fremstår såvel ude som inde, i en meget god vedligeholdelsesmæssig tilstand. Udenomsarealerne er præget af orden. I villaen er der desuden et samlet erhvervsareal på 230 m2 . der består af showroom m.m.

Carport m.m.: (104 m2 ) Carporten er på 21 m2 . De resterende 83m2 anvendes som garage og vaskerum m.m., som en del af boligen ud over de 166 m2 ovenfor.

Udenomsarealer Udenomsarealerne er indrettet som tilkørsel med perlegrus. Desuden der er syd og omkring boligen anlagt en flot have, der bærer præg af, at tingene skal være i orden.