Velbeliggende fuldt udlejet lager- og produktionsejendom

Borupvej 1A, 7330 Brande
Samlet bygningsareal: 5.145 kvm
Grund areal: 20.491 kvm
Salgspris: Kr. 9.200.000
Se prospekt

Beskrivelse

Ejendommen er beliggende i den nordlige del af Brande by med stor synlighed og gode tilkørselsforhold. Ejendommen er fuldt udlejet.

Ejendommen har oprindeligt været pejse og brændeovnsfabrik. Senere har ejendommen været hjemsted for vinduesglas virksomhed, lager for en stort tekstilvirksomhed og har siden 2007 været domicil for et større tømrer- og snedkerfirma; Arne Danielsen A/S..

Ejendommen er fuldt udlejet til Tømrer- og snedkerfirma Arne Danielsen A/S, Connextion ApS, Rosenbedet, Samm-Sall ApS og A/S Mega Trade Beslag.

Ejendommen er opført i 1967, til- og ombygget i 2007, jf. BBR.

Ejendommen består af 7 sammenbyggede ejendomme.

Ejendommen fremstår i en almindelig god vedligeholdelsesstand.

Ejendommen er individuelt indrettet så den passer til de enkelte lejere der er i ejendommen. På østsiden findes der rampeanlæg som letter varehåndtering ud og ind.

Udendørsarealerne er foran ejendommen anlagt som grønt område med parkering foran bygningen og på sydsiden af bygningen. Østsiden af ejendommen er udlagt med fast bund som gør den ideel til opbevaring og tilkørsel for virksomhederne.

Det samlede areal andrager ifølge BBR 5.476 m², heraf 5.145 m² lager- og produktion og kontorer i Bygning 1.

Ifølge lejekontrakterne andrager det udlejede areal 5.145 m². (Lejekontrakten med Arne Danielsen A/S indgås i forbindelse med salget af ejendommen).

Bruttohusleje kr. 951.156

Første års afkast 8,07%

Vejledende afskrivning kr. 286.017