Velbeliggende funktionelle lager og logistiklokaler i Skive

Øster Fælled Vej 5, 7800 Skive
Samlet bygningsareal: 2.800 kvm
Årlig leje pr. kvm: Kr. 175,-
Se prospekt

Beskrivelse

Det samlede areal udgør 2.800 kvm. lager og logistiklokaler fordelt på to ens haller på hver ca. 1.400 kvm.

Lejemålet er fordelt på to sammenhængende haller med en bredde på ca. 24 m og en længde på ca. 58 m., hvortil der er adgang dels via nyetableret sluse med aluminiumsport, samt kørsel ind i hallerne via rampe i fuld lastvognshøjde, igennem en aluminiums-port med en højde på 4,40 m.

Frihøjden under spær i hallerne er ca. 6,00 m, medens loftshøjden er ca. 7,60 m.. Lofterne er beklædt med Troldtex. Gulvene er støbte betongulve med god bæreevne. Hallerne kan opvarmes, og udlejes samlet eller hver for sig.

Lokalerne overtages som de er og besigtiget, men udlejer er efter aftale med den rette lejer, indstillet på at indrette efter lejerønsker.

Ejendommen, der er opført i 1960 men væsentligt ombygget og forbedret i 2007 og 2008, fremtræder i en god vedligeholdelsesmæssig tilstand og er indflytningsklare straks.

Ejendommen, hvori lokalerne er beliggende er centralt placeret i Skives østlige bydel mod Viborg, tæt på hovedfærdselsårer. Der er gode tilkørselsforhold til lokalerne, ligesom der er et større areal befæstet areal med stabilgrus, der efter aftale kan benyttes som parkering for eventuelle biler og trailere.